Kalevi Wellness Suomessa kesällä 2018

Olemme Suomessa 18.6. – 13.8.18
Luvassa kursseja ja koulutusta sekä konsultointeja.

AYURVEDA KOULUTUSTA – PERINNEHOITOJA PARHAIMMILLAAN

Casa Natura SPAn Lanzarote asiantuntijat Daniza ja Kalevi ovat Suomessa kesä-elokuussa ja järjestävät erilaisia tilaisuuksia. Hoitava viikonloppu on Sinun mahdollisuutesi.

I. Intialainen lääketiede Ayurveda
Ayurvedassa käytetään yrttejä, mineraaleja ja eläinkunnasta peräisin olevia lääkkeitä hoitoihin ja parantamaan sairauksia. Ayurveda ei ole vain kansanparantajien perinteinen hoitomuoto, vaan se on nykyisin virallinen tieteellinen lääkintäjärjestelmä. Tieteelliset menetelmät joilla Ayurvedassa asioita tutkitaan ovat hieman erilaisia kuin länsimaissa. Tietokannat ovat mittavia ja ne perustuvat pitkiin seuranta jaksoihin. Sillä on omat loogiset metodinsa ja täten se on tieteellinen järjestelmä. Ayurvedan harjoittaminen edellyttää täten loogisten normien asettamista. Ennen hoitojen määräämistä on myös välttämätöntä tehdä asiakkaalle kunnollinen diagnoosi Ayurvedisen ajattelutavan mukaan. Hoidot perustuvat oikeaan ravintoon ja elämäntapaan kunkin yksilön mukaan. Luennot ja konsultoinnit.

II. Ayurveda Pää- ja kasvohoidon kurssi.

Perinteinen Intialaisen lääketieteen hoitomenetelmä jota käytetään Intiassa myös klinikoilla ja sairaaloissa. Marmapisteet. Chakrat , energia radat ja akupisteet. Hieno hoito kokemus josta on hyvä jatkaa. Sopii kaikille ja erityisesti pariskunnille. Kalevi on opettanut Ayurveda hoitoja suomessa jo vuodesta 2000 ja kouluttanut yli 1000 Ayurveda hoitajaa Suomessa, Espanjassa ja Intiassa. Kurssi perustuu 18 vuoden yhteistyöhön Intialaisten lääkäreiden ja terapeuttien kanssa. Opettajat : Daniza ja Kalevi. Kielet ; Suomi …. Englanti … Espanja …
Ota mukaan rennot vaatteet ja pari pyyhettä.

II. Kukkaterapia ja aromatuoksut

Kalevi aloitti suomalaisten kukkatippojen kehitystyön vuonna 1982. Se perustuu englantilaisen lääkärin Dr. Bachin kehittämään kukkaterapiaan. Suomalaiseen kukkatippa sarjaan valittiin 24 erilaista suomessa tyypillistä hoitavaa kasvia. Kursseilla opetetaan tippojen tekeminen ja niiden vaikutukset. Tunne-elämän hoito . Chakrat , energiaradat ja -pisteet. Esimerkkejä käyttömahdollisuuksista.
90-luvullla Kalevi aloitti myös aromaterapian koutukset. Tällä kurssilla yhdistämme yrttien ja kukkien energiat ja tuoksujen vaikutukset. Kokemuksia ja näkemyksiä. Kalevi on pitänyt aiheesta satoja kursseja ja tehnyt tippa konsultointeja yli 15 000 henkilölle. Kalevi Welllness programs.

III. Terveys konsultoinnit.

Varaa aika …. Vedapulse terveyskonsultoinnit. Pulssinluenta ja diagnoosit. Hinta 50,- Eur / tunti . Yleisterveyden tila, Dosha tyypit ja alaDoshat , Dhatut, elementti tasapainot, Chakrat, Aurakuva … ohjeet elämän tavoista, yrtit, aroma ( myös Young Living suositukset ), ravinto… monipuolisia hoitosuosituksia kuten korva- , jalkapohja-, fysioterapia , akupunktio, asanat … Tulokset saat tallennettuna muistitikulle .. ota tikku mukaan… www.vedakeskus.fi www.vedapulse.com .
Kielet : suomi .. englanti … espanja …

Lisätietoja :

Kalevi +34663952941 Espanja ja +358407574243 Suomi. kalevileht@gmail.com
Daniza ( Englanti, Espanja) +34 636 422 267 daniabca@gmail.com

www.vedakeskus.fi www.casanaturalanzarote.com www.bookcanarias.com ref: Lanzarote LCV 04 www.ayurgreenhospitals.com.

Facebook : Kalevi Lehtonen , Kalevi Wellness , Ayurveda Suomi , Veda Pulse Suomi

Kurssimaksu 80,- Eur ja/tai Konsultointi 50,- Eur tilille Veda Keskus Kalevi Lehtonen OP FI4257 1161 2014 8107 tai käteinen .